Nya funktioner i appen

Uppdatera till senaste versionen

Oavsett om du har använt Walking Talking appen ett tag eller är helt ny användare tycker vi att det är fantastiskt skoj att vi får dela den med dig.

För ett tag sedan gjorde vi en uppdatering av appen och i den  finns det med flera nyheter som varit önskemål från er användare.

Se till att alltid uppdatera appen till den senaste versionen för att få ut det bästa, då vi löpande åtgärdar eventuella buggar och ständigt utvecklar vidare.

 

Min sida har ändrat utseende

Du kanske har märkt att Min sida har ändrat utseende och använder nu en kalender för att ge en bättre överblick över dina promenader.

Du kan söka på dag, vecka eller månad och se om du har bokade eller obokade promenader.

 

Du kan lägga till en beskrivning om dig

På Min sida kan du också hitta knappen för att redigera din profil. Här kan du lägga in, eller ändra bild och skriva en kort presentation som andra kan se när de klickar på din profil. Kom ihåg att inte skriva något personligt, som kontaktuppgifter här. 

 

Lägg till vänner/ kontakter

Nu finns möjligheten att lägga till vänner, klicka på Kontakter på Min sida och om du vill lägga till någon på din vänlista klicka på ikonen som ser ut som en person med ett plus. I dagsläget behöver du har din väns e-postadress för att kunna hitta hen och lägga till. Men du kan också lägga till personer som du har en bokad promenad med. 

 

Chatt på ett ställe

När du har en bokad promenad, eller är vänner, kan man nu chatta med varandra. Chattmeddelanden är samlade under Meddelande på Min sida, här ser man också bokade promenader och inbjudningar.

 

Blockera

Detta är ytterligare en funktion vi har lagt till efter önskemål från användare. Om du är vän med en person, eller har haft en bokad promenad tillsammans kan du nu blockera den om du av någon anledning inte vill kunna kommunicera med hen igen.

Klicka på de 3 prickarna och sedan Blockera.  Nu kan inte denne person chatta med dig eller boka en kommande promenad. 

Du kan alltid  gå in i menyn och avblockera en person.

 

Grupp promenad

Nu kan man hitta grupp-promenader i appen.  Det är öppet för vem som helst att boka in sig på en grupp promenad. 

Funktionen att lägga upp grupp-promenader är ännu bara tillgänglig för ett fåtal personer. 

 

Byt språk

Under din profil på Mina sidor finns nu möjligheten att byta språk från svenska till engelska. Bra att tänka på är att det är själva appen som byter språk, om du skriver på svenska när du lägger upp en promenad blir den texten fortfarande på svenska.

en_GBEnglish
Rulla till toppen