Hösten är en nystart

Perfekt tid att skaffa nya goda vanor

Låt regelbundna promenader bli en av dem

Än är det ett par veckor kvar till skolstart då det mesta drar igång på riktigt efter sommarens lugn, då många haft tid för lite extra reflektion. Det är nu riktigt bra möjligheter att vänja sig med nya goda vanor och vi vill slå ett extra slag för att komma igång med promenader

I Walking Talking Meet gör vi det enklare för dig att hitta en annan person att gå en promenad med. Vi tror på samtalet mellan två människor, att alla mår bra av att röra på sig och få nya perspektiv. Genom att skapa en serie Meets, det vill säga möjliga promenader på dagar och tider då du kan tänka dig att promenera kan andra medlemmar hitta till din promenad och boka den. 

I inställningarna ändrar du med fördel så att bara en person kan boka (en biljett), så att du har full koll på när promenaden är bokad och av vem. Alla dina promenader blir inte bokade, men det gör inget, antingen går du då själv eller så hoppar du över. Du ställer också in när du skapar Meetet hur lång tid innan det ska gå att boka in din promenad. Om du t ex bestämmer att du vill veta om promenaden blir av eller ej, redan ett par dagar innan, ställer du in så att den bara går att boka fram till ett par dagar innan. 

Genom att göra en serie Meets ger du möjlighet för fler medlemmar att hitta en dag och tid som också passar dem, det blir lättare att se med lite framförhållning att du för det mesta har möjlighet att gå promenader vid dessa tider. Och kom ihåg, även om du har lagt upp en promenad eller flera, kan du alltid ställa in promenaden om du får förhinder. 

Det är enkelt att kommunicera i Walking Talking Meet och genom att sätta @användarnamnet kan du skicka ett meddelande direkt till den person du vill adressera.

Har du frågor kring hur det går till? Tveka inte att kontakta oss. Skriv till mig på @administratören så lovar jag att svara så snart jag kan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish
Rulla till toppen