Gå på promenad i midsommar, vi har 5 tips!

Midsommarvecka

Sommaren står, förhoppningsvis, i full blom och på fredag är det midsommar. Ofta samlar man vänner och familj för att fira och umgås, så vad passar bättre än att planera in en eller flera av våra midsommar-promenad tips!


Gå tipspromenad

Ett bra sätt att aktivera gammal som ung. Tipspromenaden behöver inte vara så lång och man kan googla tips på frågor. Det fina är att alla är vinnare, oavsett hur många frågor man fått rätt, man har ju fått gå en promenad!


Dansa runt midsommarstången

Ok, det kanske inte är en regelrätt promenad, men det är rörelse och förhoppningsvis blir ni både piggare och gladare när ni gör det tillsammans.


Plocka 7 sorters blommor

Skicka ut alla på uppdrag att plocka så många olika blommor man hittar, helst 7 sorter och helst inte i grannes rabatt. Om ni inte behöver drömma om en tillkommande genom att lägga dem under kudden, använd blommorna som dekoration istället.


Gå en midnattspromenad

Ta tillvara på att det är ljust större delen av natten och ta en promenad. Lyssna på en vän eller familjemedlem, eller varför inte på naturen. Är det någon skillnad på ljuden under dagen och natten?


Ta det försiktigt i trafiken

Midsommar är en stor trafikhelg, så om ni inte kan promenera till firandet se till att vara ute i god tid när ni ska dit och tänk att det inte är hela världen om man blir lite sen. Ta gärna en lugn morgon och se till att få i er vätska och kanske en liten promenad för att piggna till innan ni beger er hemåt.


Walking Talking önskar en härlig midsommarvecka och en riktigt fin midsommar!

en_GBEnglish
Rulla till toppen