VDn har ordet “Så gör vi det här riktigt bra”

“Så gör vi det här riktigt bra”

Vi vill skapa möjligheter för dig att hitta en annan person att ta en promenad med, för att promenaden är bra, för att ett samtal med en annan människa ger nya synvinklar och fyller dig med energi – både fysiskt och psykiskt. Dessutom är det väldigt kul. 

Vi tror verkligen på mötet och samtalet mellan två enskilda personer, möjligheten att träffa någon du annars inte skulle träffa. Och på promenaden som form, för att du går sida vid sida i rörelse framåt och samtalet lättare böljar fram. Det händer något då.

”Häng gärna på”

När vi startade bolaget upptäckte vi direkt att det blir bättre om Walking Talking inte arrangerar själva promenaderna. Vi byggde då ett forum, en plats och ett verktyg för att hjälpa till med allt detta. Där kan våra fantastiska medlemmar visa att “vid den här tiden promenerar jag – häng gärna på” och en möjlighet för andra att meddela att de ville följa med.

För att det ska funka rent praktisk finns det även ett forum. Man vill ju veta om det kommer någon eller ej? Om du ska vänta in, eller kan jag gå? Hur vet jag vem som kommer för att promenera med mig? Tänk om vi vill prata om helt olika saker, eller inte alls? Vad händer om hen går fort och jag långsamt? 

Så gör vi det här riktigt bra

Vi gillar våra medlemmar och gör varje vecka undersökningar hos flera som använder tjänsten för att ta reda på deras erfarenheter. Det är så vi kan göra den här plattformen till något riktigt bra.

Några av våra medlemmar har berättat att det kan uppstå lite funderingar när det allra första egna Meetet ska läggas upp. Tankar som: Ska verkligen jag lägga upp en promenad? Tänk om ingen kommer? Tänk om den som bokar den tror att jag vet precis vad jag håller på med, jag vill ju bara träffa någon för en promenad. Tänk om vi inte hittar varandra? Tänk om jag inte kan, när dagen för promenaden väl närmar sig?

Alla dessa funderingar är relevanta och vi tar dem på stort allvar. Därför har det varit viktigt för oss att skapa ett forum där det går att kommunicera med varandra, innan och efter promenad. Vi har sett till att det går ut mejl till dig som skapat en promenad när någon bokar och det går ut ett mejl till dig som bokat. Ett dygn innan skickar vi ut en påminnelse. Du kan i plattformen enkelt lägga upp promenader, ställa in promenader om du får förhinder, boka in dig på andra medlemmars promenader och även boka av, om du skulle få förhinder. Gå in på Din sida under Hem och utforska dina möjligheter. Där kan du även göra egna uppdateringar i forumet och adressera andra medlemmar. Sätt @ framför användarnamnet och personen du adresserar får ett mejl om inlägget.

Ännu bättre förutsättningar

Vi jobbar dagligen för att skapa ännu bättre förutsättningar för våra medlemmar. Vi brinner verkligen för Walking Talking och tar gärna emot just dina tankar. Idélistan fylls hela tiden på och steg för steg, sida vid sida tillsammans med våra medlemmar blir vi bättre.

Vill du komma i kontakt med oss? Logga in och skriv direkt till @walking-talking-vd via din profil eller mejla ko*****@wa************.com.

Med vänliga hälsningar

Anna-Lina Kvarnsmyr, VD och medgrundare

Walking Talking International AB

Fakta: Walking Talking grundades 2018 av Therese Ericsson och Anna-Lina Kvarnsmyr och utvecklar dels Walking Talking Meet för att hjälpa medlemmar att mötas för promenader, dels ett koncept för ett attraktivt och hållbart arbetsliv som bygger på unikt designade samtal under promenader.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish
Rulla till toppen