Nyheter i appen

Ta del av nya funktioner

För ungefär en vecka sedan uppdaterades Walking Talking- appen med nya spännande features. Vi tar tillsammans, med användarfeedback och våra mål, fortsatt steg framåt och nu vill vi passa på att bjuda in er att ta del av allt nytt i appen.

Flexibilitet och mötesstöd

Vi vet att ett av dom stora problemen till varför den där promenaden kanske aldrig blir av – är våra fullspäckade scheman och känslan av att man inte har tid. Vi vet även att hälsa inte är något man har bara på fritiden. Därför har vi i denna release fokuserat på att bygga in flexibilitet och mötesstöd i appen, för att underlätta och möjliggöra för fler promenader även under arbetstid.

Audiopromenaden – på egna villkor

Alla användare får nu tillgång till audiopromenaden, i form av privata mötesrum direkt i appen, där man kan koppla upp sig på helt egna villkor. Vare sig du vill prata med någon ny i det offentliga nätverket eller snabbt komma i kontakt med en kollega för ett rörligt möte så finns nu möjligheten för er att välja om ni vill ses eller gå på olika håll. Ni behöver inte dela information eller byta telefonnummer, allt sker direkt i appen och man kan lämna eller gå in i mötet precis när man vill.

Planera, kom ihåg och följ upp

Utöver audiopromenaden får alla användare nu under en viss tid prova på mötesstöd med anteckningar och agenda kopplat till alla promenader. Detta stöd är speciellt anpassat för ledare och medarbetare för att planera, hålla koll och öka effektivitet före, under och efter sina promenadmöten. Men är en effektiv hjälp för alla att föra anteckningar, skriva packlistor, kom ihåg och göra planer med mera. Vi vill hjälpa er att samarbeta med era promenadkompisar, dela information eller notera saker endast för dig själv i privata anteckningar. Anteckningarna kan sedan enkelt delas via appen till dokument, email eller som meddelande till den du vill.

Räkna stegen och sätt mål

Ytterligare en nyhet i appen som är ett steg mot ett större spännande mål vi snart hoppas kunna dela med oss av är – Stegräknaren. Nu släppt i beta version kan du räkna dina steg direkt i appen, sätta mål och följa upp dem.

Eget nätverk, privat inbjudan och grupp promenad

Som vanligt med Walking Talking PRO får du större kontroll och tillgång till privata nätverk. Få full tillgång till allt appen har att erbjuda – Dela promenader endast till din profil, skapa privata promenader, skicka förslag och skapa grupp promenader är bara en del av de features som ingår i Walking Talking PRO.

Bygg communityn och hör av er med förslag

Vi är så glada att äntligen kunna dela allt nytt med er användare och hoppas att ni precis som vi vill komma igång och träffa människor under nya och spännande förutsättningar och fortsätta bygga communityn som är Walking Talking. 

Hör gärna av er med feedback och idéer, vi jobbar kontinuerligt på att förbättra och förnya Walking Talking och tillsammans kan vi bygga en rolig och användarvänlig produkt.

en_GBEnglish
Rulla till toppen